Hoe werkt deze actie?

Koop 2 Exit-spellen van 999 Games vanaf 15 september 2018 t/m 31 december 2018 en bewaar je kassabon. Registreer je uiterlijk 31 januari 2019 door op deze website je gegevens in te vullen en een foto of scan van je kassabon te uploaden. Als je registratie is goedgekeurd ontvang je binnen 5 werkdagen een link en een activatiecode per e-mail. Klik op de link, vul je activatiecode in, kies jouw escape room en ontvang direct je e-voucher. Volg de instructies op de e-voucher en maak een reservering bij de door jou gekozen escape room. Op de dag zelf dien je je e-voucher te tonen bij de escape room. Je kunt jouw e-voucher t/m 28 februari 2019 gebruiken.


Tot welke datum kan ik verzilveren?

De e-voucher kan worden aangemaakt t/m 31 januari 2019 en ingewisseld t/m 28 februari 2019. Het is wel van belang om de actuele openingstijden van de gekozen escape room vooraf te controleren.


Ik heb de e-mail met e-voucher niet meer. Kan ik toch deelnemen aan de actie?

Als je de e-mail hebt verwijderd of niet meer kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice: exithetspel@tlcrewards.com of +31 (0)70-7007800. Wij sturen je de e-mail met e-voucher dan opnieuw toe.


Hoeveel e-vouchers kan ik per groepsreservering inwisselen?

Je mag één e-voucher per groepsreservering van vier personen inleveren of twee e-vouchers van zes personen, tenzij anders aangegeven op de e-voucher en op de website bij de betreffende locatie.


Hoe wordt mijn korting berekend?

Het verschilt per escape room. De korting wordt berekend als % van de grootte van de groep. Bijvoorbeeld, bij een kamer met een waarde van €100,- wordt er door een groep van 6 personen 1 voucher ingeleverd, dan bedraagt de korting € 16,66.


Ik heb de e-mail met daarin de e-voucher niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Controleer je ongewenste mail. Nog steeds geen e-mail? Stuur dan een e-mail naar exithetspel@tlcrewards.com en vermeld je actiecode, naam, telefoonnummer en voor welke escape room je een e-voucher wenst aan te maken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de e-voucher op te sturen.


Kan ik meerdere e-vouchers aanmaken?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Per 2 promotionele spellen kan je maximaal één e-voucher aanmaken. Wel kan je nogmaals deelnemen bij aankoop van twee nieuwe Exit-spellen van 999 Games.


Kan ik de e-voucher ook gebruiken door deze te tonen op mijn mobiele telefoon?

Ja, dat is mogelijk. Je kan de e-voucher zowel op je telefoon als uitgeprint meenemen naar de escape room.


De e-voucher wordt niet geaccepteerd bij de escape room van mijn keuze. Wat moet ik doen?

Neem contact op met de klantenservice van deze actie, dan zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk een passende oplossing bieden. Wat zijn de contactgegevens van de klantenservice? Telefonisch: +31 (0)70-7007800 (standaardtarief, uiteindelijke kosten afhankelijk van de provider, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:30 – 17:30, uitgezonderd officiële feestdagen). E-mailadres: exithetspel@tlcrewards.com.